V Á Ž E N Í Z Á K A Z N Í C I, aktuálně jsme dostupní pouze na e-mailu info@only4cars.cz  - všechny Vaše dotazy rádi zodpovíme, odpovídáme do 3 pracovních dnů. Tým Only4Cars.cz

Škoda Celoroční interiérové koberce - černé - zadní pro KAMIQ 658061512

Kód: 658061512
Originální příslušenství
Značka: Škoda
358 Kč 295,87 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné

Celoroční interiérové koberce, které chrání vůz před nečistotami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Myslete na ochranu svého vozu a vlastní pohodlí. Pořiďte si celoroční autokoberce stvořené na míru pro ŠKODA KAMIQ. Do auta je vložíte během pár sekund a pak vyjmete pouze tehdy, když bude čas na údržbu. Jejich výhodou je zvýšená bočnice, která brání nečistotám, aby se dostaly z rohože do auta a poškodily interiér vozu.  Tyto autokoberce jsou určené pod zadní sedadla automobilu.  

Sada obsahuje dva zadní autokoberce v černé barvě s červeným nápisem KAMIQ. Díky svému tvaru precizně vyplňují prostor pod zadními sedadly a zajišťují tak maximální pohodlí po celou dobu jízdy.

Co byste měli vědět
Autokoberce jsou vyrobené z kvalitního TPE materiálu, který se snadno udržuje. Pokud jsou špinavé, stačí je vyjmout a omýt běžnými saponátovými prostředky. Nedoporučujeme používat abrazivní čisticí prostředky či rozpouštědla. Tyto přípravky by mohly rohože poškodit. Stejně jako ostatní koberečky, i tyto prošly řadou zátěžových testů a zkoušek kvality, ve kterých samozřejmě uspěly na výbornou. 

OEM číslo dílu:
658061512

Doplňkové parametry

Kategorie: Praktické doplňky
Záruka: 2 roky
Určeno pro Vozy: Kamiq (2019+)
OEM kod produktu: 658061512
Barva: Černá
Materiál: TPE
Obsah sady: 2 zadní koberce s nápisem KAMIQ, montážní návod.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: