V Á Ž E N Í Z Á K A Z N Í C I, aktuálně jsme dostupní pouze na e-mailu info@only4cars.cz  - všechny Vaše dotazy rádi zodpovíme, odpovídáme do 3 pracovních dnů. Tým Only4Cars.cz

Ford Bezdrátová nabíjecí souprava Qi pro Fiesta 2452293

Kód: 2452293
Originální příslušenství
Značka: Ford
2 049 Kč 1 693,39 Kč bez DPH
Dodání do 4 - 15 dní

Systém plug-and-play přizpůsobený modelu vozidla umožňuje rychlé a snadné bezdrátové nabíjení smartphonů kompatibilních se standardem Qi (technologie indukčního nabíjení).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Systém plug-and-play přizpůsobený modelu vozidla umožňuje rychlé a snadné bezdrátové nabíjení smartphonů kompatibilních se standardem Qi (technologie indukčního nabíjení). Nabíjení začne okamžitě, jakmile smartphone položíte na nabíjecí podložku umístěnou ve vyhrazeném odkládacím prostoru. Podložka přejde automaticky do pohotovostního režimu, když je baterie nabitá.

Bezdrátové nabíjení je založeno na principu elektromagnetické indukce, a je v dnešní době velkým trendem. Abyste mohli váš telefon bezdrátově nabíjet, musí podporovat tzv. Qi standard. Potom stačí zakoupit bezdrátovou nabíječku – ta je většinou ve tvaru nabíjecí podložky. Pro telefony bez podpory Qi standardu lze zakoupit speciální modul nebo kryt, který bezdrátové nabíjení umožňuje.

Pro zvýšení bezpečnosti se nabíječka automaticky vypne v případě, že nabíjecí podložka přijde do kontaktu s mincemi nebo jinými kovovými předměty. Včetně nabíjecí podložky s protiskluzovou úpravou přizpůsobené modelu vozidla a optickým kabelem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Komfort
Záruka: 2 roky
OEM kod produktu: 2452293

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: